Eduardo Camavinga

Manchester United zijn bereid om 130 miljoen euro (£ 115 miljoen) te bieden aan de 20-jarige Franse middenvelder Eduardo Camavinga van Real Madrid. (Fichajes – in het Spaans)externe link

Tottenham Engeland striker Harry Kane, 29, is op Manchester United Het zomerverlanglijstje van manager Erik ten Hag, net als de 22-jarige Ghanese aanvallende middenvelder Mohammed Kudus van de voormalige club van de Nederlander Ajax. (TalkSport)externe link

Maar Verenigd zal proberen verschillende spelers van het eerste elftal te verkopen, waaronder de 30-jarige Harry Maguire, verdediger van Engeland, om plaats te maken voor nieuwe spelers deze zomer. (ESPN)externe link

Borussia Dortmund zal niet toegeven aan hun waardering van € 150 miljoen (£ 133 miljoen) van de 19-jarige Engelse middenvelder Jude Bellingham temidden van interesse van Liverpool, Manchester City En Real Madrid. (90 minuten)externe link

Liverpool hebben er steeds meer vertrouwen in dat ze de race om Bellingham te contracteren zullen winnen, maar hun hoop daarop zal waarschijnlijk afhangen van hun poging om Champions League-voetbal veilig te stellen. (Posten)externe link

Paris Saint Germain interesse hebben om te tekenen Newcastle United De 23-jarige Nederlandse verdediger Sven Botman. (iNieuws)externe link

Leeds Verenigde De Duitse verdediger Robin Koch, 26, wordt beschouwd als een potentiële aanwinst Newcastle United, al zijn er ook een aantal Bundesliga-clubs geïnteresseerd. (Sport1 – in het Duits)externe link

De Belgische spits Eden Hazard, 32, is van plan te blijven Real Madrid tot zijn contract in 2024 afloopt. (Atletisch)externe link

Bayern München zal de kans weigeren om de lening van te ondertekenen die van Manchester City Portugal vleugelverdediger Joao Cancelo, 28, is definitief voor £ 62 miljoen. (Calciomercato, per post)externe link

Newcastle United zou kunnen proberen Barcelona door de Braziliaanse vleugelspeler Raphinha, 26, te verkopen als ze de £ 55 miljoen kunnen evenaren die de Spaanse club vorig jaar betaalde om hem over te nemen van Leeds United. (El Desmarque)externe link

Liverpool leiden de race om de Engelse international Mason Mount, 24, te contracteren Chelsea en Portugees Matheus Nunes, 24, uit wolven terwijl Jurgen Klopp zijn middenveld wil vernieuwen. (Posten)externe link

Brentford Doelman David Raya zal deze zomer de Premier League-club verlaten nadat hij twee nieuwe contractaanbiedingen heeft afgewezen. De 27-jarige Spanjaard, wiens contract in 2024 afloopt, wordt in verband gebracht Chelsea En Tottenham. (Fabrizio Romano)externe link

Chelsea Manager Graham Potter inspireerde de twee overwinningen op Leeds United en Borussia Dortmund die zijn baan redden door openhartige gesprekken met zijn spelers te voeren. (Telegraaf)externe link

AstonVilla wilt ondertekenen Atletisch Bilbao De Spaanse verdediger Inigo Martinez is deze zomer transfervrij, maar krijgt te maken met concurrentie van Barcelona En Atletico Madrid voor de 31-jarige aan het einde van het contract. (Birmingham-post)externe link

Spiegel terug: 'Beneden en droog'
Spiegel terug: ‘Beneden en droog’

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst