Als u thuis de filmervaring op een groot scherm probeert na te bootsen, is een projector de enige juiste keuze. Maar hoewel ze veel goedkoper zijn dan tv’s die bijna 100 inch groot zijn, zijn ze zeker niet goedkoop en kosten ze meestal enkele duizenden dollars voor een 4K-beeld en genoeg helderheid om overdag te gebruiken. . Nieuw: JMGO N1 Ultra zou echter een game-wisselaar kunnen zijn, aangezien de prijs van $ 2.299 gedurende de eerste 48 uur op Kickstarter zal worden gehalveerd.

Hoewel projectorfabrikanten zoals Epson, LG en Samsung gevestigde merken zijn, zijn het de afgelopen jaren kleinere bedrijven geweest die op dit gebied hebben geïnnoveerd en krachtige functies en prestaties hebben gebracht voor projectoren die vaak voor een prijs beschikbaar zijn. foto maten.

Anker, in technische kringen bekend om zijn kabels, opladers en batterijen, hielp bij de populariteit compacte draagbare projectoren met zijn Nevel lijn:terwijl de relatief onbekende XGIMI een verkoopt: hoogwaardige HD-projector met 800 lumen helderheid voor $ 650. XGIMI heeft ook een verrassend krachtige 4K-projector met ultrakorte projectieafstand met voldoende helderheid (2.400 lumen) om een ​​afbeelding van meer dan 12 voet te creëren voor $ 2.500. Ter vergelijking: de: Epson Pro Cinema 4K PRO-UHD LS12000 vorig jaar aangekondigd biedt 2.700 lumen aan helderheid en een 4K-beeld voor $ 5.000. Het zal op technisch niveau zeker beter presteren dan hardware van kleinere merken, maar de meeste consumenten zouden best tevreden zijn met meer betaalbare oplossingen, die vaak ingebouwde luidsprekers en streamingmogelijkheden bevatten.

JMGO is waarschijnlijk ook een merk dat maar weinig liefhebbers van thuisbioscopen of hardwarerecensenten zullen herkennen, maar het heeft een solide naam opgebouwd met projectoren zoals de JMGO U2 4K Ultra Short Throw Laser Projector die zelfs Vincent Theo van het YouTube-kanaal: HDTV-testen: was: vooral onder de indruk van:gezien de concurrerende prijs.

Eenvoudige installatie en geen stress meer door onbedoelde projectorstoten

De nieuwste projector van JMGO is de nieuwe N1 Ultra (de volledige naam is JMGO N1 Ultra 4K Triple Color Laser Gimbal-projector), die niet alleen indrukwekkende prestatiespecificaties biedt, maar ook een nieuw ontwerp dat belooft een goede installatie te maken, zelfs als gebruikers van plan zijn het regelmatig te verplaatsen van kamer naar kamer, ongelooflijk eenvoudig.

De JMGO N1 Ultra 4K-projector op een marmeren tafel met een kleine draadloze afstandsbediening ernaast.

Afbeelding:: JMGO:

In plaats van te vertrouwen op een verstelbare standaard voor positionering (of een stapel boeken eronder opgestapeld), bevat het ontwerp van de N1 Ultra een cardanische ophanging, waardoor de projector 360 graden kan worden gedraaid en omhoog of omlaag kan worden gekanteld, zelfs tot het punt waar het zou kunnen projecteer een afbeelding op het plafond. De bewegingen van de cardanische ophanging kunnen niet worden vergrendeld, wat betekent dat er altijd een risico bestaat dat iemand er per ongeluk tegenaan botst en het geprojecteerde beeld vervormt, maar de N1 Ultra maakt dat goed met intelligente automatische correctie van het scherm. . Dit zorgt ervoor dat het geprojecteerde beeld binnen enkele seconden weer goed uitgelijnd en waterpas staat. Handmatige aanpassingsbedieningen zijn ook beschikbaar via de Android TV 11-interface van de N1 Ultra, voor het geval gebruikers automatisch gemaakte aanpassingen willen negeren.

Een compacte projector die je ook daadwerkelijk als tv kunt gebruiken

Ja dat kan koop een projector voor $ 300, maar hoewel het slechts 100 lumen helderheid biedt, is de enige plaats waar u een geweldig geprojecteerd beeld kunt zien, in een donkere, raamloze kamer met alle lichten uit. Als je op zoek bent naar een projector ter vervanging van een tv waar je de hele dag naar kunt kijken in een kamer met ramen waar altijd omgevingslicht binnenvalt, heb je meer helderheid nodig.

Dit is waar de nieuwe JMGO N1 Ultra echt schittert – woordspeling bedoeld verondersteld:. Het is ongeveer even groot als de 2200 lumen XGIMI Horizon Pro, maar belooft een volledige helderheid van 4.000 ANSI lumen, die ook een nieuwe “MALC Triple Color Laser Optics” -motor gebruikt. U krijgt dus niet alleen veel helderheid in een compacte projector, maar ook een die niet zoveel warmte produceert als een projector met een lamp, dus hij zou stiller moeten werken en minder eisen stellen aan een koelventilator.

JMGO belooft een contrastverhouding van 1600:1 (vermoedelijk met een geoptimaliseerd, sterk reflecterend scherm, niet alleen een geverfde muur), wat betekent dat hoewel deze projector overdag zeer bruikbaar zal zijn, niet verwacht dat de donkerste delen van een beeld zijn net zo donker als op zoiets als een OLED-tv. Met een projector offer je altijd wat beeldkwaliteit op voor beeldformaat, maar bij gebruik overdag zou de N1 Ultra meer verzadigde kleuren moeten produceren dan projectoren met lagere lumen, bij lagere lumen resoluties tot echte 4K. 3840×2160.

De N1 Ultra is ook een alles-in-één projector. Dus naast dat gebruikers zonder een apart apparaat toegang hebben tot populaire streamingdiensten via Android TV, bevat het ook een paar luidsprekers van 10 W. Als u van plan bent de projector voor filmavonden te gebruiken, koppelt u de N1 Ultra aan een soundbar onder de scherm zal zeker zorgen voor een betere audio-ervaring, maar 20W aan luidspreker is zeker genoeg om een ​​kamer met geluid te vullen.

De Kickstarter-weddenschap

Al meer dan 15 jaar gebruiken hobbyistische uitvinders en kleine bedrijven crowdfunding-sites zoals Kickstarter en Indiegogo om hun creaties te helpen financieren, produceren en in handen van consumenten te krijgen. En 15 jaar later zijn er nog steeds veel risico’s verbonden aan het ondersteunen van via crowdfunding gefinancierde producten. Er is goede reden om aarzelend te zijn, aangezien talloze crowdfunding-producten in de loop der jaren niets hebben opgeleverd aan donateurs, in plaats daarvan honderden dollars hebben gevraagd die ze nooit meer terug zullen zien.

De JMGO N1 Ultra 4K-projector op een marmeren tafel met een kleine draadloze afstandsbediening ernaast.

Afbeelding:: JMGO:

Net als bij zijn U2-projector kiest JMGO voor een crowdfunding-lancering voor de N1 Ultra en probeert hij opnieuw geldschieters te verleiden om de nieuwe projector vooraf te bestellen via Kickstarter met een zeer agressieve promotie. De standaardprijs voor de N1 Ultra zal naar verwachting $ 2.299 zijn, maar gedurende de eerste 48 uur van de Kickstarter, die vandaag is gelanceerd, zal de projector voor meer dan de helft van die prijs worden verkocht, namelijk $ 1.099. Wanneer de Ankernevel Cosmos 4K-laserprojector een jaar geleden gelanceerd, beloofde het slechts 2.400 lumen voor $ 2.200.

JMGO leverde met succes zijn door crowdfunding gefinancierde U2-projector aan iedereen die het steunde, zelfs na een drama waarbij het bedrijf van Kickstarter naar Indiegogo ging. Het gaat dus niet om een ​​groep studievrienden die hun eerste product proberen te lanceren. Het is een gerenommeerd bedrijf en wat de risico’s betreft, is het waarschijnlijk een van de veiligste Kickstarters om op terug te vallen. Maar er is nooit een garantie bij crowdfunded producten, dus houd daar rekening mee als je besluit deze te steunen om te profiteren van deze lanceringsactie.