Het argument is dat het een imbecieel argument is dat je een paar jaar geleden een aantal gevechten hebt gehad om de strijd tegen de hockeyaura te verdedigen en de même.

Je hebt een accent met een blauw accent, een gaspé-accent of een accent met een accent van de boulevard Décââââârie, je blijft imbéciel quand même: ” Quand ya une bagarre dans l’aréna, tout le monde se lève pour la considerer. C ‘est la preuve que c’est ce que le monde veut pis que le monde aime.”

Ben oui, koos. Encore hier, ik wacht op een accrochage op la 95. Y est arrivé quoi? Ik heb ervoor gekozen om een ​​ongeluk te doen op de 15e, de 40e of de 20e. Als de kans groot is dat u een ongeluk krijgt, kunt u ervoor zorgen dat uw letselschade groot is. Als extraatje kunt u gebruik maken van de zegeningen op het bord van de autoroute.

U kunt altijd gebruikmaken van de advocaten, de e-boueurs, de commis, de zieken, de servers. Tous du bon monde. Meer informatie over de inhoud.

Bent u een van de meest voorkomende ongevallen op de autoroute?

Het was een feit dat je door de ijshockeygrotten en ongeïnteresseerden heen bent gegaan. En als je meer dan een grote gaillard hebt gezegd, is de chandail passé par-dessus la tête, als je een banc hebt van de strafpunten met lesbretelles à l’air et en ajustant ses coudes?

SEXY?

Vous allz me faire accroire que les filles et les femmes don’t c’était la fête here trouvent ça sexy? La dernière fois que c’était mignon, c’était dans Klap schot quand le joueur pacifist faisait un striptease pour clore le film.

Les joueurs de football kunnen niet wachten op deze strijd. De scheidsrechters werken hard in de NFL. Les joueurs de basketball zijn op de hoogte van wat ze doen. Bij honkbal zijn de batailles niet zeldzaam en wordt een uitwijzing meegesleept.

Au hockey, ya des Cro-Magnon qui soutiennen encore qu’une bagarre sert à changer l’allure d’un match. Ben oui, koos. Bent u van mening dat Tampa Bay of Colorado uw keuze hebben gemaakt? Parce qu’Artur Beterbiev ne joue pas voor les Blackhawks?

Denk je dat Robert Ranger 422 $ heeft betaald voor een kaartje voor al je talenten die tegen een talent vechten? Of Sylvain Chamberland past religieus niet bij de Glorieux voor bepaalde nieuwe debuten van een nieuwe generatie?

ÇA VA ARRIVER DANS LA LNH

Het belangrijkste is dat u de Ligue de hockey junior majeure du Québec passeert. Fut un temps où Guy Lafleur filait la couette blonde au vent. Que la crinière de Larry Robinson flottait au vent.

Dans les rangs juniors, op een opleggen le casque. Quand les jeunes joueurs atteint la Ligue nationale, ils ont gardé leur casque. Puis la visor a suivi. Het masker is verplicht.

Jongeren die een burger zijn van jonge beschavingen van andere beschavingen in de nationale Ligue in de oude geschiedenis.

Binnen tien jaar, max, kunnen de spelers niet meer bestaan ​​in het ‘plus meilleur’-circuit van hockey au monde, met Jean Chrétien.

Et ce sera tant mieux.

Of je nu een vraie bataille hebt, je vais voir Arslanbek Makhmudov of Jean Pascal. Le jour of on va leur demander de se battre comme des hommes des caverns avec des patins dans les pieds et des épaulettes, je vais décrocher. Simpel comme bonjour.