De toekomst van Colorado Avalanche-aanvaller Gabriel Landeskog, aux prises met terugkerende knieblessures, lijkt nogal vaag, aangezien zijn trainer-chef Jared Bednar twijfelt of hij terugkeert naar het maximale van zijn kunnen.

• Ofwel: Daniel Brière bientôt nommé DG des Flyers?

• Ofwel: Une mende salée pour l’entraîneur-chef des Sharks

De veteraan van 30 jaar oud is de kapitein van de “Avs”, meer dan ooit de gelegenheid van de Montrer op het patinoire in 2022-2023. Opéré in oktober, il était passé onder het mes op 21 maart 2022 om vervolgens na een afwezigheid van 23 wedstrijden terug te keren naar het spel. Hij greep de kans die voor hem lag aan om het team de Stanley Cup te laten winnen door 11 doelpunten en 22 punten te scoren in 20 kwalificatiewedstrijden.

Echter, ik weet zeker dat de uitzendkrachten 571 punten en 738 regelmatige beledigingen van de lawine hebben behaald, en ce, me si l’Avalanche bevestigt dat de twee chirurgische ingrepen zijn uitgevoerd en dat ze niet betrouwbaar zijn. Le nummer 92 reviendra-t-il à son mieux? Het is zeker niet zeker.

“Heeft u een préoccupé? Oui, meldt Bednar op de site NHL.com. U kunt nooit meer terugkomen. Wat is uw probleem om terug te keren naar uw facilement en wat uw parfait betreft? Certes, il travaille fort. Le temps dira ce qui arrivera. Je ne le sais pas.”

“Il s’agit d’un lent processus pour lui.” Il doit prendre les journées une à la fois. Ik ga door met de pousser fort voor revenir en de vorming van de notre”, voegde de instructeur eraan toe.

Lutte serrée

De afwezigheid van Suédois is een feit in de rangorde van de club die is samengesteld en een deel van de verwondingen heeft veroorzaakt tijdens het debuut van de campagne. Ook bezet de Colorado de derde rang van de centrale sectie en zou de strepen van mislukking moeten vermijden om in het portret van de serie te blijven. De kampioenen in de titre devancent les Jets de Winnipeg, également en éliminatoires pour le moment, par un point, tout en possédant trois matches en main.

Avant de bezoeker van Canadien de Montréal lundi au Centre Bell, l’Avalanche ontving Kings de Los Angeles, jeudi, en les Coyotes de l’Arizona, samedi.