Conor Benn

Pacquiao en Eubank Jr zijn de twee opties voor de terugkeer van Benn (Foto: Getty)

Het volgende gevecht van Conor Benn is in juni en er zijn gesprekken gaande met Manny Pacquiao, terwijl er ook een aanbod is gedaan om het gevecht met Chris Eubank Jr nieuw leven in te blazen.

Benn blijft in onderzoek bij de Britten Boxing Board of Control na mislukte dopingtests vorig jaar, maar mag zonder vergunning terugkeren met zijn team om buiten het VK te vechten.

Pacquiao kwam naar voren als een schokoptie om tegen de 26-jarige te vechten in wat een comeback-gevecht zou worden nadat hij in augustus 2021 stopte met boksen.

De 44-jarige keerde onlangs terug naar de training met Eddie Hearn en verklaarde dat hij een van de drie tegenstanders is die naast Eubank Jr. worden overwogen en een niet nader genoemde optie.

“Ik heb het over het volgende gevecht van Conor Benn waar de hele wereld naar gaat kijken”, zei Hearn IFL-TV. “Het zal in juni zijn, het wordt een enorm gevecht en we staan ​​op het punt om dat gevecht te accepteren en het contract te ondertekenen.”

Toen hem werd gevraagd of dit gevecht zou zijn tegen wereldkampioen Pacquiao met acht gewichten, zei Hearn: “Er zijn drie gevechten waar we nu naar kijken voor Conor Benn. Dit is een van de gevechten. Chris Eubank Jr is een andere en persoonlijk wil Conor Benn dit gevecht echt. En er is ook nog een gevecht.

“We hebben verschillende aanbiedingen uit het Midden-Oosten gehad voor Manny Pacquiao tegen Conor Benn. We kijken of dat doorgaat.

Conor Benn

Pacquiao, 44, ging in 2021 met pensioen (Foto: Getty)

‘Er is geen contract naar Manny Pacquiao gestuurd, er waren gesprekken en onderhandelingen met het team van Manny Pacquiao en Sean Gibbons. [Pacquiao’s advisor] maar er was geen beslissing over de tegenstander. Maar het zal vrij nabij zijn.

Het wrokgevecht tussen Benn en Eubank Jr., 30 jaar nadat hun vaders enkele van de meest memorabele gevechten van het Britse boksen deelden, werd afgelopen oktober slechts 48 uur voor de openingsbel uitgesteld.

Dit gevecht zou plaatsvinden met een catchweight van 157 lbs, een bepaling die vereiste dat de Brighton-jager uit het middengewicht moest stappen. [160lbs] waar hij de afgelopen twee jaar campagne heeft gevoerd, vechtend bij super middengewicht [168lbs] daarvoor.

Eubank Jr activeerde vorige maand een rematch-clausule om later dit jaar opnieuw tegen Liam Smith te vechten nadat hij in januari voor het eerst in zijn carrière werd gestopt door de Liverpool-speler. Maar Benn dringt aan op terugkeer van het gevecht van vorig jaar en biedt aan om de voorwaarden van het gevechtsgewicht te wijzigen om beter bij zijn rivaal te passen.

“Het is aan Chris Eubank om te beslissen, maar als hij veel meer geld wil verdienen, kan hij tegen Conor Benn vechten”, zei Hearn. “Als hij niet tegen Conor Benn wil vechten, begrijp ik dat. Hij komt uit een slechte knock-out en zoals Conor nu is, is hij een zeer gevaarlijke vechter.

“Maar Conor Benn zei dat er geen variabel gewicht is, we zullen het doen met 160 pond, ik zal meer gewicht geven. En hij wil zijn hoofd eraf hakken. Dus we zullen zien.

MEER: Conor Benn hint naar Manny Pacquiao-gevecht deze zomer

MEER: Eddie Hearn: Conor Benn wil de British Boxing Board of Control aanklagen en nooit meer met ze praten

Kijk voor meer van dit soort verhalen op onze sportpagina.

Volg Metro Sport voor het laatste nieuws over
Facebook, Twitter En instagram.