Batman poseert tegen de maan, zoals hij gewoonlijk doet.

Afbeelding:: Animatie BM:

James Gunn en Peter Safran lanceren het DC Entertainment-universum opnieuw, maar niet alle projecten die vóór hun komst waren aangekondigd, zijn dood. concreet voorbeeld, Batman: Caped Crusader—de langverwachte animatieserie van loved Batman: de animatieserie: mede-bedenker Bruce Timm, De slagman: regisseur Matt Reeves en JJ Abrams – live. Het gaat gewoon leven Eerste filmpje:.

De show, die Warner Bros. bestelde 10 afleveringen van, gepland om in HBO Max te plaatsen, en vervolgens geschrapt in zijn rommelige overname door Discovery, werd niet alleen overgenomen door Amazon, maar De Hollywood-reporter zegt dat de studio al een tweede seizoen heeft besteld, wat een goed teken is voor de show.

Timm en de anderen wezen erop dat de serie zich vroeg in Batmans carrière afspeelt, voordat hij bondgenoten had, of zelfs maar zijn traditionele Batmobile. Timm noemde het ook wel “meer”. Batman: de animatieserie: dat: Batman: de animatieserie:“wat echt iets betekent. Mijn idee is eigenlijk: het is nog steeds 1990 en ik kan deze keer doen wat ik wil”, voegde hij eraan toe.

Er is geen woord wanneer Gekapte kruisvaarder kan toevallig worden uitgezonden op Prime Video, maar houd het in de gaten.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.