Volgens The New York Times is president Joe Biden van plan om volgende week Californië te bezoeken om te blijven aandringen op strenge wapenbeheersingsmaatregelen.

Biden zal een bezoek brengen aan Monterey Park, Californië, waar een schutter 11 mensen doodde tijdens een Chinees Chinees nieuwjaarsdansfestival in januari. gezegd de NYT. Biden gebruikte eerder Monterey Park-held Brandon Tsay om tijdens zijn State of the Union-toespraak in februari op te roepen tot een landelijk verbod op ‘aanvalswapens’ en zei: ‘Hij heeft levens gered. Het wordt tijd dat we hetzelfde doen. (GERELATEERD: ‘I’m Gonna Get Assault Weapons Banned’: Biden belooft wapens te vervolgen tijdens MLK-speech van de dag)

“Hij dacht dat hij dood zou gaan, maar toen dacht hij aan de mensen binnen. Op dat moment verzamelde hij de moed om te handelen en griste hij het semi-automatische pistool van een schutter die al 11 mensen had gedood in een andere dansstudio,” Biden destijds. “Verbied aanvalswapens nu.”

Biden heeft na ondertekening van de overeenkomst voortdurend opgeroepen tot een verbod op ‘aanvalswapens’ Bipartisan Safer Communities Act in juni, die financiering voor rode vlag-wetten opzette. Het Bureau voor Alcohol, Tabak, Vuurwapens en Explosieven (ATF) van de regering Biden heeft een verbod ingevoerd op geweer beugels En spook geweer delen in 2022, terwijl wapenhandelaars hardhandig worden aangepakt met een “nultolerantie”-beleid.

In maart begon de wapenagenda van Biden te dalen toen een federale rechter oordeelde dat de fantoomwapenregel, voorgesteld op verzoek van Biden, waarschijnlijk ongrondwettelijk was. Dit veroorzaakte een onnodige belasting voor de onderdelenfabrikant, als gevolg aan de voorlopige voorziening.

Begin maart riep Biden opnieuw op tot een verbod op aanvalswapens “tegen alle verwachtingen in” op een conferentie over House Democratic Caucus Issues in Baltimore, Maryland.

“Ik weet dat dit sommigen van jullie ongemakkelijk kan maken, maar deze kleine staat boven mij, Delaware, is er een van het hoogste percentage, een van de hoogste percentages wapenbezit. Maar Raad eens? We zullen aanvalswapens zoals de hel of magazijnen met hoge capaciteit en hoge capaciteit opnieuw verbieden. Toen we het de vorige keer deden, verminderde het de massale sterfgevallen”, zei Biden. gezegd tijdens de conferentie.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.