GOP-adviesbureau Targeted Victory was degene die de 18 wetgevers het meest schuldig was, volgens documenten ingediend door de FEC. Johnson, een GOP-senator uit Oklahoma. Markwayne Mullin en Republikeinse vertegenwoordiger uit Californië. Michelle Steel was het bedrijf op 1 december in totaal $ 2,4 miljoen schuldig. 31. De nieuwe Republikeinse senator Ted Budd uit North Carolina was $ 290.000 verschuldigd aan TAG LLC voor sociale media en online fondsenwerving. En een drietal campagnes was GOP-firma Axiom Strategies in totaal ongeveer $ 270.000 schuldig, inclusief adviesdiensten en bonusbetalingen.

Huiswetgevers wier campagnes ten minste $ 100.000 aan schulden hadden, zijn onder meer afkomstig uit congresdistricten die in 2022 de meeste externe uitgaven aantrokken, zoals de eerstejaars GOP-vertegenwoordiger. John Duarte, die een felbevochten zetel won in het 13e district van Californië. Zijn campagne had op 1 december bijna $ 120.000 aan onbetaalde rekeningen. 31, toen zijn contant geld bij de hand was rond de $ 25.000. Externe groepen hebben meer dan $ 13,4 miljoen bijgedragen aan de race, volgens de Daily Kos Elections analyse.

Externe groepen gaven bijna $ 9 miljoen uit aan de race die werd gewonnen door Rep. Pat Ryan, een democraat uit het 18e district van New York, terwijl de Republikein voor het 22e district van New York, Brandon Williams, meer dan $ 10 miljoen opleverde, ontdekte Daily Kos.

vertegenwoordiger Nebraska GOP Don Bacon eindigde met ongeveer $ 14.000 en bijna $ 140.000 aan onbetaalde rekeningen, waaronder $ 68.000 aan onbetaalde loonlijsten, zijn campagne indienen shows. Bacon behoort, samen met Duarte, Steel en Williams, tot de 18 Republikeinen die vorig jaar wonnen in districten die president Joe Biden steunden in 2020, waardoor ze waarschijnlijk doelwitten zijn in 2024.

vertegenwoordiger De Republikeinse Cory Mills uit Florida had $ 385.000 aan schulden en $ 26.000 aan contanten om het jaar te beginnen. Afzonderlijk leende hij zijn campagne meer dan $ 1,8 miljoen. Mills zei in een verklaring per e-mail dat campagnegerelateerde schulden “vrij gewoon” zijn en merkte op dat veel van zijn campagneschulden aan hem verschuldigd waren.