X MEN: DAYS OF FUTURE PAST – Officiële trailer (2014)

Wanneer gigantische robots die mutanten doden, Sentinels genaamd, de gemuteerde soort (en iedereen die hen helpt) bijna hebben uitgeroeid, bedenken professor X (Patrick Stewart) en Kitty Pryde (Elliot Page) een plan om Wolverine’s geest (Hugh Jackman) na verloop van tijd terug te geven. Om te voorkomen dat Mystique (Jennifer Lawrence) Sentinel-bedenker Bolivar Trask (Peter Dinklage) in 1973 vermoordt. gemuteerde apocalyps zal plaatsvinden. Dus in termen van het werk dat hij moest doen, nagelt Wolverine hem, waardoor de moord op Trask wordt verijdeld. Helaas is Magneto een enorme klootzak die Mystique probeert te vermoorden, wat de tijdlijn van de dag des oordeels reset, en vervolgens probeert de president te vermoorden, wat alles erger zou hebben gemaakt. De X-Men slagen erin om de dag te redden, maar als Magneto gewoon naar zijn toekomstige zelf had geluisterd, zou het een stuk gemakkelijker zijn gegaan.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.