Spurs hebben alles te doen in de Champions League vanavond, want ze moeten een 1-0 achterstand in de heenwedstrijd goedmaken om de kwartfinales te bereiken. de laatste acht.

De manager is terug in de dug-out na een tweede afwezigheid als gevolg van een operatie en moet een ploeg nieuw leven inblazen die hun laatste twee verloren heeft om te voorkomen dat de beker voor de tweede keer in acht dagen wordt verlaten, na de demoraliserende FA Cup-finale van deze week. , koos de baas daarom bij zijn terugkeer voor een ongewijzigde samenstelling. Milan heeft ondertussen vier van hun laatste vijf wedstrijden gewonnen en gaat in de beste vorm van 2023 naar Londen.

De nederlaag van vanavond maakt een einde aan de hoop van Spurs op een trofee voor het 15e seizoen op rij – hoewel hun Champions League-aspiraties zeker de meest fantasierijke zijn – waardoor alleen een vierde plaats als hun enige doel voor het seizoen overblijft. preview en analyse van Dan Kilpatrick en Dom Smith in het Tottenham Hotspur Stadium.

Live-updates

1678307895

27min: Emerson is neer en bleef liggen, Pedro Porro wordt gestuurd om op te warmen.

1678307828

25 minuten: Spurs winnen een hoekschop uit de speculatieve poging van Son. De spits pakt het spelhervatting, maar zijn worp gaat ieders hoofd te boven.

1678307653

23min: Conte kreeg ook een gele kaart vanwege zijn reactie op de boeking van Lenglet.

1678307569

22min: Nu heeft Lenglet een gele kaart en zal hij ook de volgende wedstrijd missen, mocht Spurs doorgaan.

1678307523

21min: Kane laat Hojbjerg bijna los in het strafschopgebied, maar Milan blokkeert de pass en dan heeft Davies de kans om aan de linkerkant de ruimte in te rennen, maar een zware aanraking zorgt ervoor dat de bal het spel mist.

Nog niet helemaal klik voor Spurs.

1678307429

19min: De resulterende vrije trap is goed uitgewerkt naar rechts waar Messias ongemarkeerd is, maar hij gaat voor een schot in plaats van de bal door het strafschopgebied te slaan en het geluk smeekt om.

Een grote kans, dat.

1678307293

17min: Romero heeft een gele kaart en hij zal de heenwedstrijd van de kwartfinale missen, als Spurs daar komt.

1678307106

Dan Kilpatrick in het Tottenham Hotspur-stadion

Het veld is erg traag en drassig na een regenachtige dag en dat heeft een impact op de pogingen van Spurs om snel derde te spelen.Een langzamer, zwaarder spel zou Milan moeten passen.

VADER
1678307027

12min: Een goede doorbraak van de Spurs van Kane, die over de middenlijn komt en Kulusevski op rechts voedt.De buitenspeler kijkt op en kiest voor Emerson die laat aan de rand van het strafschopgebied arriveert, maar zijn schot wordt van richting veranderd in de armen van de keeper.

1678306892

10 minuten: Skipp heeft misschien het geluk een gele kaart te voorkomen na een harde overtreding op Leao. Spurs hebben nog niemand nodig die koorddanst, vooral niet een van hun twee middenvelders.