Naarmate het gerucht de laatste tijd verandert, lijkt de ontvanger van de passen van de kardinalen van Arizona DeAndre Hopkins zen te zijn met de onzekerheid die entoure son avenir is.

• Ofwel: NFL: ontroerende getuigenis over depressie en angst van Calvin Ridley

• Ofwel: Voici pourquoi “OBJ” is l’un des plus talentueux

“De geruchten over een transactie zijn bekend geworden, maar de passage van de passage van de Pat McAfee Show is een feit. Ik heb een nieuw project in de toekomst en de rest van het verhaal dans le moment present. En ce moment, je suis un joueur des Cardinals de l’Arizona. Je me prépare pour n’importe quoi qui m’attend dans le future.”

Het feit dat u een clausule van niet-verwisseling in uw contract heeft ontdekt, is een perdue en de reden van de opschorting die een dernier kan redden. Hopkins heeft een zekere beperking van de beoordeling van zes premiers-wedstrijden van zijn kant voor de politieke antidopage van de NFL.

Een van de weinige beperkingen van de partijen, il a tout de même domineerde tous les autres receveurs des “Cards” avec un recolte de 717 bermen. De 30-jarige veteraan registreerde ook drie touchdowns, wat zijn plus-bas totaal van majors vertegenwoordigt sinds zijn eerste seizoen in het circuit van Goodell.

“D-Hop” heeft een geldig contract tot het einde van het seizoen 2024 en moet nog 34,36 miljoen dollar betalen. Het lijkt erop dat er onderzoek is gedaan naar een nieuwe entente contractuele overeenkomst en dat de kardinalen hun rechten in handen hebben.

Vorige week verklaarde de directeur-generaal van de Cards, Monti Ossenfort, nog bezig te zijn met het evalueren van alle spelers die in 2022 in opleiding waren.

De organisatie van l’Arizona heeft de overname van Hopkins van Texans in Houston in maart 2020 ter hand genomen. Tussen de formatie van l’Arizona, een geschil van 35 van de 50 partijen van de siens.

Les Cardinals waren bezig met het herstructureren van hun werk, met name Montré la porte de sortie à l’entraîneur-chef Kliff Kingsbury. L’ancien directeur-generaal Steve Keim is een deel van zijn ontslag.