“Quand les Rangers sont allés chercher (Vladimir) Tarasenko, je pensais que c’était parce qu’ils n’avaient pas été en mesure d’obtenir (Patrick) Kane, que c’était pour compenser.” Alors quand ils on fait l’acquisition de Kane, j’ai été surprise. »

• Ofwel: Canadees: Johnathan Kovacevic en zijn mede-aanhangers zijn verliefd op de partizanen

• Ofwel: Patrick Kane en arrache en de Canadees voor de rekening

Samuel Montembeault is niet de enige met een avoir ressenti ce sentiment lors de l’annonce de la transaction. Echter, c’est que les Blackhawks krijgen een retour du visage de leur concessie (keuzevoorwaarde van 2e tour in 2024 en keuze van 4e tour in 2025) die een fait sursauter plus d’un is. Behalve dat als je de trempe de l’attaquant américain zegt dat de volgende mogelijke bestemming voor lui is, de pouvoir de onderhandeling devient plutôt gehakt.

Het is niet de eerste keer dat je een vétéran bent die het verlangen heeft om een ​​carrière in Manhattan te beginnen. Artemi Panarin heeft ervoor gekozen om mijn zoon te vragen om een ​​autonoom bedrijf in 2019.

Is het de herinnering aan de impliciete saga van Brendan Shanahan en Canadien in juli 2006? De 37-jarige veteraan verkoos het aanbod van de Rangers boven de cel van de Tricolore. Zelfs Bob Gainey bood hem geld en een helikoptervlucht aan om de stad te bezoeken.

St-Louis l’a vécu

D’ailleurs, Martin St-Louis is een plek om de werkelijkheid te begrijpen. Op de 13e seizoen met Lightning, tot een beperkte datum van transacties, is het voorbijgaan aan Rangers dan een belangrijke transactie.

Steve Yzerman, à l’époque algemeen directeur van de formatie floridienne, zal exaucé de kapitein van de zoon zijn. Wat je ook doet, je kunt het niet gebruiken met de grootte van de Grote Pomme.

“Oui, je voulais aller jouer là, mais c’était parce que j’avais une maison là-bas. Pour moi, c’était une façon de finir ma career, une beauty transition pour les enfants,” legde hij uit aan de vooravond van het bezoek van de Blauwhemden.

Als dit het geval is, begrijpt u de eigenschap die u kunt hebben in de Amerikaanse metropool voor de spelers van de NHL.

“C’est un endroit très attractant pour un joueur de la LNH, at-il reconnu. Jouer au Madison Square Garden, vivre dans la grosse ville; je ne suis pas verrassing que beaucoup de joueurs étoiles veuillent all la. »

“C’est sure sit tu as une occasion de jouer à New York, tu essaies de la saisir”, vervolgde hij.

St-Louis l’a saisi de belle façon, bereikte de finale van de Stanley Cup in 2014, voordat hij stopte aan het einde van de volgende campagne.