Een derde kwalificeerde zich voor de verkiezingsstemming van 2024 in Arizona, wat volgens The Hill tot bezorgdheid en verzet leidde bij democraten die het zien als een “spoiler” -partij die mogelijk de democratische verkiezingsvooruitzichten zou kunnen schaden.

Staatssecretaris Adrian Fontes van Arizona aankondiging Dinsdag dat de No Labels-partij genoeg handtekeningen verzamelde om op de stemming te komen en zich te kwalificeren voor federale en staatsraces in de voorverkiezingen en algemene verkiezingen van 2024. De democratische denktank Third Way bracht eerder op de dag een memo uit waarin hij de partij bekritiseerde en zei dat het alleen dienen om de Arizona Democraten te bederven.

“Als staatssecretaris ben ik vastbesloten om de verkiezingsfunctionarissen van de provincie te ondersteunen om ervoor te zorgen dat ze voorbereid zijn op deze nieuwe toevoeging aan de partijlijst van de staat en alle andere wijzigingen in de provinciale stemming. 2024”, zei Adrian Fontes, de democratische staatssecretaris van Arizona. aankondiging.

DE Feest zonder labels richt zich op het bouwen van een verenigd front tegen extreme kandidaten van beide grote politieke partijen en streeft naar plaatsing in alle 50 staten, volgens hun website. Arizona is de tweede staat waar ze toegang tot de stemming hebben gekregen, met Colorado als eerste, volgens reanimatie.org.

Ze streven ernaar een “eenheidsticket” aan te bieden in de races van 2024, waaronder presidents- en senatoriale races in de staat, voor het geval de twee grote partijen volgend jaar “onredelijk verdeelde” kandidaten kiezen, volgens hun website.

Third Way bekritiseerde de No Labels-partij en zei dat ze “het presidentschap niet kan winnen” en merkte op dat ze “Trump verkozen zal krijgen” in haar opmerking. De denktank is van mening dat ze de herverkiezing van president Joe Biden bedreigen vanwege de toegezegde financiering van $ 46 miljoen voor het project en het feit dat ze van plan zijn om te concurreren in staten die in 2020 voornamelijk door Biden zijn gewonnen. (GERELATEERD: Larry Hogan sluit niet uit dat een derde partij in 2024 president wordt)

De Democraten in Arizona hebben volgend jaar al een mogelijk verdeelde senaatsrace. De zittende senator Kyrsten Sinema verliet de Democratische Partij in december en registreerde zich als onafhankelijk. Democratisch congreslid Ruben Gallego kondigde in januari aan dat hij ook kandidaat zou zijn voor de zetel, waarmee hij een confrontatie zou opzetten met de onafhankelijke Sinema, die zijn kandidatuur voor herverkiezing nog moet aankondigen.

De No Labels Party en Third Way hebben niet onmiddellijk gereageerd op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.