Afbeelding voor artikel met de titel Winter komt eindelijk naar het oosten van de Verenigde Staten

Als je aan de oostkust bent, zoals ik, en je bent geweest geniet er allemaal van het snoepje zon de laatste tijddoe je veiligheidsgordel om, het zal snel koud worden.

Een groot deel van de oostelijke U.S zou vriestemperaturen kunnen zien die dit weekend beginnen en tot volgende week aanhouden, de Verenigde Staten.S Het Climate Prediction Center zei in een: vooruitzicht: dinsdag gepubliceerd. Delen van Virginia en North Carolina langs de kust kunnen te maken krijgen met temperaturen 70% 80% onder normaal, terwijl een groot deel van West Virginia, South Carolina, Ohio, Kentucky, Tennessee, Maryland, en Delaware, inclusief Washington, D.VS regio, zullen temperaturen ervaren tussen 60% en 70% onder normaal.

Dit: koude golf komen na een ongebruikelijke gebeurtenis hete februari helemaal een groot deel van het land. honderden steden opgenomen of bijna records vorige maand, die volgden enkele uitzonderlijk warme weken in december en januari; rond nieuwjaar, tientallen steden in het zuiden, middenwesten, en de oostkust hebben temperatuurrecords gevestigd of benaderd, volgens de Washington Post. Grote steden, waaronder Houston, Miami, New York, Washington, D.VSNew Orleans, Nashville, Dallas, en Boston kenden enkele van de warmste winters ooit gemeten tussen begin december en eind februari, volgens CNN.

“Veel van de kou is tot nu toe een groot deel van dit jaar opgekropt in het Noordpoolgebied, maar dat lijkt te veranderen en de meeste mensen in de Verenigde Staten zullen het later deze week voelen”, zei de meteoroloog CNN-senior Brandon Miller. gezegd:. “Aan de positieve kant is er in maart gewoon niet zoveel koude lucht over om de Verenigde Staten binnen te vallen en te veel vorst te veroorzaken, zoals we eind december zagen.”

De lente begint officieel pas op 20 maart, maar de koudegolf is een goede herinnering dat klimaatverandering en het weer niet hetzelfde zijn. Klimaatverandering kan een verre zorg lijken als je de winterjassen uit moet trekkenmaar gezien hoe: de afgelopen negen jaar waren ook de heetste negen ingecheckt:het is verontrustender om te denken aan de zorgwekkende warme temperaturen van februari dan aan de snelle kou van maart.