Inhoud van het artikel

Grote verbetering na de aankondiging

Inhoud van het artikel

Omdat ik slechts een bescheiden lid van Peoplekind ben, begrijp ik niet wat Trudeau zei. Zei hij vochtig dat hij een “reporter” of een reizende rapper zou aanstellen? Als hij zei “rapper on tour”, dan denk ik dat deze nieuwe Chinese rapper ‘Big Daddy Bomb’ een goede keuze zou zijn. Geen druk.

Inhoud van het artikel

TERRY TOL

(Eerste federale aankondiging die we allemaal konden volgen.)

Slimme zet

Is het zelfs mogelijk dat de premier pompeuzer overkomt? Terwijl hij tijd probeerde te winnen, met alle berichten over de inmenging en steun van Peking aan zijn regering, wist hij dat er iets moest gebeuren. In die hoedanigheid kondigde hij aan dat “een eminente Canadees” binnenkort tot speciaal rapporteur zou worden benoemd. Hoewel deze Canadees duidelijk niet zo “prominent” was als de premier, hadden hij en zijn meesters duidelijk het gevoel dat de speciale rapporteur veel minder betrokken leek dan een onafhankelijke onderzoeker. , maar slim.

Inhoud van het artikel

AL WILLEY

(Het is niet niks, maar het viel tegen.)

Het juiste meisje voor de job

We weten allemaal dat de premier op zoek is naar een onafhankelijke speciale rapporteur. Waarom kiest u niet voor mevrouw Jody Wilson Raybould? Ze heeft alle bevoegdheden en krijgt de meerderheid van de stemmen.

JEAN LANGEVELD

(Dat zou een zet zijn die we graag zouden zien spelen.)

Levensvatbare putten bestaan

Re: Gewoon een wortelbrief: je bent niet de enige die deze vragen stelt over de stimulans voor weeskinderen. We willen allemaal dat er nieuwe putten worden geboord in Alberta. Ja, elke nieuwe put zal banen creëren en olie- en gastalent in huis houden. . In 2008 daalde de olieprijs aanzienlijk en trokken bedrijven weg uit Alberta. Veel hangende putten kunnen een interessante hoeveelheid koolwaterstoffen, olie en gas produceren. Er zijn ook andere toepassingen die kunnen worden ondernomen. De echte vraag is hoe mevrouw Smith van plan is de honderden miljoenen die gewonnen kunnen worden uit te geven.

Inhoud van het artikel

CHAMPAK BHAUMIK

(Als blijkt dat het geld kan worden verdiend, hopen we dat elke dollar wordt gerapporteerd.)

Controleer deze nummers

Blijkbaar houdt Rachel Notley niet van Travis Toews en denkt ze dat ze beter is dan hij als het om financiën gaat. Een snelle blik op haar en het record van de NDP/vakbondsbazen van 2015 tot 2019 laat iets anders zien. Het inflatiecontroleprogramma was nooit bedoeld als permanent, maar eerder als een manier om Albertanen te helpen het hoofd te bieden terwijl de inflatie begint af te nemen, anders zou het zelf inflatoir zijn. Alles van Notley of zijn sidekick Shannon Phillips moet met de spreekwoordelijke korrel zout worden genomen. Ik denk dat ze keer op keer hebben bewezen hoe nutteloos ik denk dat ze zijn.

GLENN W. HARRISON

(Het is vrij eenvoudig om manieren te vinden om in orde te zijn met jezelf.)